Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο!

Παρουσιάζοντας το Πρόγραμμα "ΚυκλοΔρώ"


    Οι νεαροί μαθητές των τάξεων: Α΄, Β΄ και Δ΄ (Δ1 και Δ2), συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, Κώτσου Σοφία, Λίμμερ Ελβίρα, Μυλωνά Αλέξανδρο και Οικονόμου Ιωάννη, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο. 
    Σκοπός της επίσκεψής τους, ήταν η παρουσίαση του προγράμματος "ΚυκλοΔρώ" στον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, κ. Κορωναίο Ιωάννη. Τα παιδιά, ανέφεραν αναλυτικά όλες τις βιωματικές δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018, ώστε το οδικό δίκτυο των Μασάρων να βελτιωθεί και η διαδρομή από και προς το σχολείο να γίνει φιλικότερη και λιγότερο επικίνδυνη. Την επίσκεψη τίμησε με την παρουσία του, ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Πέτρος Σπανός. 
 
  Αρχικά, τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον χώρο: 


    Έπειτα, συναντήθηκαν με τον κ. Κορωναίο στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, τους μίλησε για τις αρμοδιότητες που έχει ένας δήμαρχος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δημοκρατικό πολίτευμα και τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών. 



   Στη συνέχεια, τα παιδιά από τη Δ΄ τάξη παρουσίασαν αναλυτικά και με λεπτομέρειες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν με αρωγούς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος των Μασάρων, κ. Σπύρο Καλούδη και τους υπαλλήλους του Δήμου, κ. Σίμο Ξίπα και Θεοδόση Παπαγεωργίου. Ο κ. Κορωναίος από την πλευρά του, συνεχάρη την προσπάθειά τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα και την αξία της κυκλοφοριακής αγωγής και παιδείας. 





  Στο τέλος, όλοι οι μαθητές παρέλαβαν ένα αναμνηστικό δίπλωμα, για την επίσκεψή τους. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε πράγμα στον καιρό του!

 Σχολικός Κήπος          "Κάθε πράγμα στον καιρό του και τον Αύγουστο κολιός" λέει ο σοφός λαός. Έτσι και τα παιδιά της Γ΄ τάξης, ...