Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Οι σελιδοδείκτες μας πάνε... Ισπανία

Use your imagination, paint the tales!




   Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Μασάρων Ρόδου, σήμερα πραγματοποίησαν έναν εκπαιδευτικό περίπατο στο Αθλητικό Κέντρο της περιοχής. Εκεί, υλοποιήθηκαν διαθεματικές δραστηριότητες για τα ευρωπαϊκά προγράμματα: eTwinning και Teachers4 Europe. 
   Συγκεκριμένα, τα "Πρωτάκια" έφτιαξαν σελιδοδείκτες με τα αγαπημένα τους ζωάκια. Η δράση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος  "Use your imagination, paint the tales" για το eTwinning. Τα παιδιά αύριο θα στείλουν τις δημιουργίες τους σε ένα Δημοτικό Σχολείο της Ισπανίας, στην τάξη της κας Mercedes Crespo Carrillo. Η αποστολή θα γίνει με παραδοσιακό τρόπο. Αυτή τη φορά, δεν θα χρησιμοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες, αλλά τα "Ελληνικά Ταχυδρομεία". Οι μαθητές θα επισκεφτούν ένα γειτονικό κατάστημα και θα στείλουν με γραμματόσημο τους σελιδοδείκτες τους. Είναι ήδη ενθουσιασμένοι. Κάποιοι από αυτούς, ζώντας στην ψηφιακή εποχή, δεν έχουν κάνει ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε πράγμα στον καιρό του!

 Σχολικός Κήπος          "Κάθε πράγμα στον καιρό του και τον Αύγουστο κολιός" λέει ο σοφός λαός. Έτσι και τα παιδιά της Γ΄ τάξης, ...